Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to jest z tym łucznikiem?

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio bardzo podobają mi się łucznicy. Ostatnio na glacy widziałem jak cs +13 90 lvl cisnal wszystkich nawet te 90+ enemy. WK też mi się bardzo podoba. Czy to tylko taki zachwyt czy naprawde łucznik kosi?

a11176.jpg

Opublikowano

Łucznik bardzo kosi z dmg (90+), ale trzeba mieć dobre eq, sp.

Dodam też, że łucznikiem gra się najłatwiej :P.

WK to karta do wszystkiego (jeśli dobrze rozdamy punkty).

Zagraj, zobaczysz, może ci się spodoba xD.

@Klaus

Muszę pokazać na co mnie stać! xD

Opublikowano

Łucznik to bardzo dobra postać ze względu na swojego WK. Ogółem jego SP są mocne ;)

Ale EQ musisz mieć niezłe, aby zadać dużo DMG.

Ale wszystkie postacie są dobre ;f

@up

SZYBSZY!

Kiedyś to ja byłem pierwszy :(

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ranger bardzooo kosi w pvp gdy masz dobrą oslo z zwiekszeniem kryta (dajesz huk i walisz goscia z najmocniejszych skili)

Opublikowano

Witam. Ostatnio bardzo podobają mi się łucznicy. Ostatnio na glacy widziałem jak cs +13 90 lvl cisnal wszystkich nawet te 90+ enemy. WK też mi się bardzo podoba. Czy to tylko taki zachwyt czy naprawde łucznik kosi?

To zależy od tego jakie umiejętności posiadasz grając daną klasą, jakie doświadczenie grając nią posiadasz.

@topic Łuczniki wcale nie są złe ale szybko się nudzą ponieważ ten "Wukacz" jest nudny z tego powozu iz exp nim nie przynosi zadnej frajdy, nie lubie jak gra staje sie nudna z powodu malego wysilku przy ulepszaniu postaci.

SP6 np. na glacy nie jest dobre poniewaz ma malo obszarowek(podobno) i jezeli rzuci się na Ciebie pare osob z przeciwnej frakcji to nie masz szans.

Polecam Ci zagrać magiem, ponieważ gra się nim najtrudniej i dość fajny jest na pvp/glacy;)

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Przeciez nie kazda karta ma miec obszarowe skile, no prosze cie... ma 2 skile lekko obszarowe, podobnie ma blade. Gdyby ta karta miala same obszarowki (i odbugowane skile) to prawdopodobnie bylaby jedna z najlepszych kart. Ona jest tylko 1vs1.

Opublikowano

WK to koniec gry tak naprawde lucznikiem . Szybko sie nudzi . Ja bym ci polecal magiem trudniej ale ciekawiej sie gra .

signature5y.png

Opublikowano

Łucznik - postać bardzo prosta w uzyciu, z dobrymi sp na niskim poziomie.

Mag - Postać o wiele trudniejsza od łucznika, większość osób kończy grę na 36 lvl i przenosi się na łucznika, bądź są słabi na 60+.

Wojownik - Postać taka sobie. Trzeba spędzić nad nią więcej czasu niż nad postaciami wyżej. potrzebuje dobrych wrózek.

ogólnie łucznik ma mocne bronie, lecz jeżeli mag dorwie cos w podobie, jakieś u7+8 , i jeszcze ma dobrą sp resy ,wróżkę i osłonę, to łucznika na tym samym poziomie wręcz zmiecie. Wojownik to wgl, na glacy jest mu ciężko jezeli nie jest gladem/crusem. Wszyscy się na niego rzucają i nie ma zbytnio szans.

Morał.

Łucznik - Postać pseudo-dobra ze względu na tanie dobre bronie, i łatwodostępne wysokopoziomowe sp.

Wojownik - Postać dobra, długo się nią gra, ale potrafi być kosą na wysokich lvlach. Nie ma sobie równych.

Mag - Postać najmocniejsza na poziomach 90+ , Nie 80, nie 75. Only 90 dg z pistoletem +8 :3 bądź holka .

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Przeciez nie kazda karta ma miec obszarowe skile, no prosze cie... ma 2 skile lekko obszarowe, podobnie ma blade. Gdyby ta karta miala same obszarowki (i odbugowane skile) to prawdopodobnie bylaby jedna z najlepszych kart. Ona jest tylko 1vs1.

nie ma takiego czegoś jak najlepsza karta, każda karta jest dobra sama w sobie ponieważ pod każdą kartę jest robiony build(nie ma lepszych i gorszych), to od Ciebie zalezy jak będziesz rozbudowywał daną karte.

Chyba dlatego napisałem, że na sp6 nie ma co chodzić na glace a Ty wyskoczyłeś, że to karta 1vs1... wiem o czym piszę więc nie musisz mi tego uświadamiać kolego :>

@topic Graj magiem, trudno się gra ponieważ ma mało hp ale na większych lvl'ach ładnie kosi ;)

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

łuk jest dobry jak masz dobre sp i umiesz grać :P sztuka uciekania xde lub jeżeli wolisz musisz mieć dobre eq

mag postać prooo ale trudno nim grać chociaż na wyższych lvl miodzio :P

woj super jak dla mnie chociaż musisz dużo grać

Opublikowano

SP6 łuka jest ekstra na glace, teraz tutaj na tym forum ludzie wklepują kit że jest słabe co wcale jest nie prawdą.Ma skill który wyszukuje gracza z najmniejszą ilością HP i go atakuje (kill darmowy) last ma błyskawiczny CD i jeszcze spory dmg, skille non target moim zdaniem pro ! Jeszcze te jego buffy :3

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Taka prawda, że Łucznik kosi.

Mój kolega, który także gra Łucznikiem kosi mnie na 2-3 skille, a mam dobre resy i eQ.

WK to moje marzenie ;p Zawsze te SP mi się najbardziej podobało, ze wszystkich :)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

Opublikowano

Tak naprawde to jesli zaczynasz grac od zera i nie masz innych postaci to lepiej nie zaczynaj grac lukiem bo bedzie ci trudno na 55+ gdy nie bedziesz mial wk bo nikt cie nie przyjmie do fam.

nostaleh.png
Opublikowano

Szczerze mówiąc, coraz więcej łuczników 90+ zaczyna na niego narzekać ( kto przegląda forum gry może wie o co chodzi). Na tle maga jego ataki są śmieszne, szczególnie na glacy gdzie nie wali krytyków ze względu na buffa holly. Hp nie ma też jakoś mega dużo na wysokim lvl'u ( Mag 99 lvl z dobrym buildem na sp 99 ma jakieś 27k hp a łucznik 33-37k), a jego obrona jest nawet mniejsza biorąc pod uwagę buffy sp 5 i 6 maga.

Jeżeli nastawiasz się na poważniejszą grę, polecałbym maga który na 90+ z eq jest można powiedzieć nawet przesadzony.

Jeżeli nastawiasz się na przyjemną gre 60-80 lvl to bierz łuka.

Oczywiście wiele zależy też od ogaru gry daną klasą, więc sam musisz wybrać.

Opublikowano

Jak zamieniłbym holy+9 na wk+9 i zostalo mi by jeszcze 50kk to co bym mógl kupic?

a11176.jpg

Opublikowano

Jak zamieniłbym holy+9 na wk+9 i zostalo mi by jeszcze 50kk to co bym mógl kupic?

Porządne eq u7 z dobrymi osłonkami ;). Jeśli by coś zostało to może jakiś krzak? Pojazd? Może norm/centurion+ dywan :p.

Opublikowano

Ja osobiscie mam 66lvl i mam przerwe od gry znowu xD mam oblecha u7 +7 kupilem nowa oslo za 25kk krok mam u7 +6 na oslo zbieram mam sp1 +0 poniewaz +10 seelem i tak jezeli chodzi o sp 1 jest dobre w pvp ja ciezko z nim wygrywam poniewaz jak wejda stuny to jestes skonczony sp2 osobiscie nie umiem nim grac mam je +9 ale chce sie pozbyc sp3 nie mam nie zrobilem nie zrobie sp4 wk mam +9 przyjemne fajne ale zakladam tylko na LoD/Shanera sp5 bardzo fajne na glacke duzo stunow sp6 swietne w 1 vs 1 ciezko jest jak sie zleci na ciebie paru uzytkownikow Ogolnie fajna klasa postaci ale bez wk na +55 nic nie zrobisz mi osobiscie sie powoli niudzi i zaczynam grac magiem :>

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...